Suncare

TATTOOMED® SUN PROTECTION LSF25 şi LSF50

TattooMed® sun protection reprezintă protecţia concepută special împotriva razelor solare pentru pielea tatuată. Componentele de calitate superioară, precum şi sistemul de filtrare cu eficienţă ridicată cu aplicabilitate extinsă UVA/ UVB oferă o protecţie optimă imediată a tatuajului. Protejează tatuajul împotriva efectelor negative iremediabile, de exemplu decolorarea şi îmbătrânirea prematură.

TATTOOMED® sun protection stick LSF30

TattooMed® sun protection stick reprezintă protecţia concepută special împotriva razelor solare pentru pielea tatuată. Aplicarea practică „easy2use“ reprezintă soluţia ideală în timpul deplasărilor. Componentele de calitate superioară, precum şi sistemul de filtrare cu eficienţă ridicată cu aplicabilitate extinsă UVA/ UVB oferă o protecţie optimă imediată a tatuajului. Protejează tatuajul împotriva efectelor negative iremediabile, de exemplu decolorarea şi îmbătrânirea prematură.

TATTOOMED® after sun

TattooMed® after sun pentru regenerarea pielii iritate de soare şi tatuate. Îngrijirea intensă prin hidratare cu vitamina E, pantenol şi alantoină împrospătează şi calmează pielea tatuată după expunerea la soare şi asigură hidratarea benefică a acesteia. Formula echilibrată de hidratare cu ingrediente de calitate superioară asigură o imagine intensă şi susţine echilibrul natural de umiditate la nivelul pielii. Pentru o senzaţie îngrijită, catifelată şi netedă la nivelul pielii. După fiecare expunere la soare se aplică în cantităţi ridicate pe pielea curăţată.

TattooMed® after sun permite distribuirea corespunzătoare şi intră foarte rapid în piele, fără a lăsa în urmă un strat de grăsime.

 

Instrucţiuni de aplicare

Înainte de expunerea la soare, soluţia de protecţie solară va fi aplicată în cantitate ridicată.

Se aplică în mod repetat, pentru a garanta protecţia permanentă. Această cerinţă se aplică în special după înot, în caz de transpirare sau după uscare.

Aplicarea în cantităţi reduse diminuează semnificativ performanţele de protecţie. Evitarea expunerii la soarele intens de prânz.

Protejarea bebeluşilor şi a copiilor mici împotriva radiaţiilor solare şi aplicarea în toate situaţiile a unei protecţii împotriva radiaţiilor solare cu un factor ridicat de protecţie împotriva luminii (LSF 25 sau peste), precum şi a hainelor cu efect de protecţie.

Nici soluţiile de protecţie împotriva radiaţiilor solare cu factor ridicat de protecţie împotriva luminii nu asigură o protecţie integrală împotriva radiaţiilor ultraviolete. În ciuda utilizării unei soluţii de protecţie împotriva radiaţiilor solare nu este recomandată expunerea prelungită la soare. Orice arsură solară afectează pe termen lung pielea, fiind necesară evitarea acesteia. Expunerea excesivă la soare constituie un risc semnificativ pentru sănătate. Lăsaţi soluţiile de protecţie împotriva radiaţiilor solare să pătrundă complet în piele.

Evitarea contactului cu articolele de îmbrăcăminte, textilele şi suprafeţele. Formarea de pete permanente de contact sau de modificări este posibilă şi după intrarea completă în piele.


TattooMed Rômania