Îndepărtarea tatuajelor

Îndepărtarea tatuajelor

Bye Bye, amintire nefericită. Nu toate tatuajele reprezintă rezultatul unei reflecţii temeinice. În măsura în care vă decideţi pentru îndepărtarea tatuajului, trebuie respectate anumite cerinţe.

Ce se întâmplă la aplicarea de raze laser sub pielea mea?

Prin impulsurile luminoase cu intensitate energetică ridicată, laserul dizolvă cerneala tatuajelor în particule de mici dimensiuni. Prin intermediul sistemului limfatic, organismul le elimină cu timpul.

Acesta este un proces dureros?

Da. Cu toate acestea, durerea nu mai este percepută aproape deloc prin utilizarea unui sistem de răcire. În mod suplimentar, laserele moderne cu unde scurte funcţionează mult mai eficient în comparaţie cu modelele mai vechi. Cu toate acestea trebuie să se dea dovadă de atenţie: Pentru utilizarea de sisteme laser performante se impune deţinerea unui nivel ridicat de competenţă medicală – din acest motiv, operaţiunile trebuie efectuate exclusiv de către medici calificaţi sau sub supraveghere medicală.

Pigmenţii de cerneală pot fi îndepărtaţi complet?

Rezultate bune se constată în cazul particulelor de cerneală de culoare neagră. Cu ajutorul laserelor moderne, acestea pot fi îndepărtate complet. Procesul este mai dificil în cazul culorilor deschise.

Cât durează acest proces în ansamblu?

Pentru a permite organismului să elimine prin transport pigmenţii de cerneală, tratamentul cu laser trebuie efectuat la interval de 4 săptămâni. Astfel, în funcţie de dimensiunea şi calitatea tatuajului, pentru o îndepărtare completă pot fi necesare până la 6 luni.


TattooMed Rômania

 

Tetoválás eltávolítása